فروتُـــرد (Fruitord) ، برگرفته از دو کلمه “فروت” در زبان انگلیسی به منظور میوه و کلمه “تُرد” در زبان فارسی به منظور شکننده و پفکی میباشد؛ که در پروسه تولید، با حفظ مواد معدنی، ویتامین ها و ساختار و بافت اولیه و از همه مهمتر غنی بودن به حالت ترد در آمده است.
بنابراین هدف مجموعه فروترد، ارائه محصولاتی جدید و متناسب با ذائقه شماست که در این راستا از پیشرفته ترین روش های خشک کردن مواد غذایی (لیوفیلیزاسیون) یا انجماد خشک استفاده میکند، چرا که مشتریان ما لایق محصولاتی هستند که با جدیدترین ، سالمترین متد روز تهیه و تولید شده باشند.
همچنین فروترد به عنوان اولین مجموعهای که به صورت حرفهای بر پایه فروش اینترنتی (آنلاین) فعالیت داشته و با افتخار به یکی از مراجع خرید میوه خشک پفکی در ایران تبدیل شده است.
مزیت اصلی فروترد غنی و اُرگانیک بودن آن است که میتوانیم از آن به عنوان یک میان وعده سبک و سالم برای عموم افراد به خصوص کودکان و ورزشکاران که نیاز به حجم بالایی از انرژی مصرفی در طول روز دارند استفاده کنیم.
از آنجایی که محصولات موجود در این بسته بندی سرشار از فیبر پروبیوتیک، آنتی اکسیدان مفید، املاح معدنی و ویتامین های ضروری بدن شامل کلسیم، منیزیم، پتاسیم، ویتامین A، ویتامین K، ویتامین C هستند می توانند احساس سیری را در طول روز افزایش دهند و باعث کمک به بهبود عملکرد دستگاه ایمنی بدن شوند.
محصولات ما، فاقد هرگونه شیرین کننده مصنوعی و افزودنی و مواد نگه دارنده میباشند.
میوه ترد و فرهنگ غذایی ملل
میوه ترد نه تنها در هرم غذایی ما ایرانیان بلکه در گستره وسیع تر ؛ در میان صنعت غذایی سایر کشورهای جهان به وفور دیده میشود؛ و جزو پر طرفدارترین مواد خوراکی میباشد که برای آماده سازی بسیاری از دسرها، اوتمیل ها، سیس رایس ها، کیک ها، میان وعده ها در دسترس آشپزهای صاحب ذوق و متبحر قرار گرفته است. امروزه این محصول جایگاه خود را در رستوران ها و کافی شاپ ها و اُرگانیک استور ها بوفه های ورزشی و هایپر های بزرگ و … پیدا کرده است.
در ادامه با چند مورد از این کشورها آشنا خواهیم شد:
• ایتالیا
• فرانسه
• اندونزی
• اسپانیا
ایتالیا
اگر به ایتالیا سفر کنید، حتما با دیدن تنوع شیرینی و دسرهایی متنوع و رنگارنگی که دارد، شگفت زده خواهید شد.
تقریبا در بیشتر دسرهایی که در آشپزخانههای ایتالیایی درست میشود، یک یا چند نوع میوه دخیل است.
این دسر و بستنیها حتی ممکن است از میوه ترد تهیه شده باشد.
حال ممکن است این مواد برای طعم دادن به دسر یا برای نمایان کردن جلوهای لوکس و اشتها برانگیز کردن سایر مواد غذایی استفاده شده باشد. در هر صورت باید بدانیم که پای ثابت دسرها و بستنی های ایتالیایی میوه ترد است.
انجیر، چیپس های نازک گلابی،دانه های گیلاس ترد ، تکه های پفکی سیب سبز و قرمز، توتفرنگی و بری های مخصوص هر فصل(بلوبری،رُزبری،بِلکبری،کُرنبری و …) از جمله مواردی است که آشپزهای ایتالیایی برای تهیه دسر و کیک و شیرینی از آنها استفاده میکنند.
فرانسه
فرانسویها نیز که در آشپزی ید طولایی دارند، و به جرئت میتوان گفت انواعی از میوههای ترد در قفسههای آشپزخانه شخصی و یا رستوران آن ها وجود دارد. در مهد غذا و دسر (فرانسه) ؛میوه ترد نیز جایگاه ویژه ای همانند سس و پنیر هایشان دارد.
نانهای فرانسوی غالبا با انواع آجیل و میوههای فراوری شده ادغام شده و طعم شگرفی را خلق میکند .
در جنوب فرانسه نانی موسوم به “فوگاس” پخته میشود که بسیار نازک است و طرحی گندم وار دارد و عموماً در آن از زیتون، پنیر و از اسلایس های ترد پرتغال و انجیر استفاده میکنند که طعم خارقالعادهای به آن میدهد. این نان به عنوان یک میان وعده خوشمزه طرفداران بسیاری در این کشور دارد.
“ماکارون” نیز نوعی شیرینی رنگارنگ و محبوب فرانسوی است که از خمیر بادام تهیه و با بری های فصل که حالت وِیفری دارد تزئین و سرو میشود.
اندونزی
در فرهنگ غذایی شرق دور نیز به واسطه نوع آب و هوا و اقلیمی که دارند، استفاده از میوههای ترد در برنامه غذاییشان دیده میشود.
اندونزیاییها غذایی به نام “گادو گادو” دارند که با سس بادام زمینی سرو میشود. و از تکه های ترد آناناس، انبه و موز در دیزاین گادو گادو استفاده میشود.
میوه ترد های مورد علاقه مردم کشور اندونزی به خاطر شرایط آب و هوایی گرم و استوایی شامل موز، آناناس، نارگیل، انبه، دراگونفروت، پاپایا و …میباشد.
اسپانیا
اسپانیا که با عنوان باغچه اروپا معروف است، به خاطر دارا بودن چهار فصل سال و تنوع آب و هوایی و آفتاب بسیار خوبی که دارد، انواع میوه ها در آن به عمل میآید.
طبیعتاً داشتن گستره وسیعی از میوهها و آجیلها باعث شده است سرآشپزان اسپانیولی نیز به جایگاه میوه ترد واقف باشند.
عمده میوه ترد هایی که در این کشور مصرف دارد، عبارتند از انواع خرما، انجیر، اسلایس های سیب و پرتقال ، کیوی، انگور، گیلاس و بری های بسیارمتنوع میباشد.
در تمامی فرهنگهای غذایی ملل اهمیت میوه ترد غیرقابل انکار است.
استفاده از میوه ترد چه به عنوان یک میان وعده و چه در کیک و شیرینی چه در نان و دسر و حتی طبخ غذا کاربرد وسیعی دارد.
اگر ذائقه ماجراجویی دارید، میتونید همین الان فروتُــرد رو سفارش بدید.
“کامتون شیرین”