توضیحات
در آماده سازی بستنی ترد طالبی به روش انجمادی
بستنی به سرعت منجمد شده و در خلاء با فشار بسیار پایین قرار می گیرد. با تصعید آب در بستنی و تبدیل یخ به بخار،فرایند لیوفیلیزاسیون تکمیل می گردد ،محصول تولید شده با این روش مزیت های نسبت به بستنی معمولی دارد ، که شامل استفاده در هر شرایط دمایی، راحتی در جا به جایی و حس جدیدی درمصرف بستنی برای شما به ارمغان می اورد
مشخصات بستنی ترد طالبی انجمادی فروترد :
- خشک شده به روش انجمادی
- مواد تشکیل دهنده : بستنی طالبی
- جایگزین : انواع اسنک نا سالم
- وزن: 75/35 گرم
-
تاریخ انقضاء: بهترین زمان استفاده 1 تا 3 سال
فرامرز –
کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد.
فرامرز –
در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.